Budinca de branzeturi cu fructe

Printeaza

O reteta de budinca de branzeturi cu fructe din: branza de vaci, cascaval, smantana, pesmet, nucsoara, oua, mere, semine de chimen, sare si piper alb.

Ingrediente:Budinca de branzeturi cu fructe

  • 500 g branza de vaci
  • 200 g cascaval
  • 150 ml smantana
  • 2 linguri pesmet
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 4 oua
  • 3 mere sau pere
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Dati cascavalul pe razatoarea mare si amestecati-l, intr-un castron, cu branza de vaci, smantana si galbenusurile. Adaugati grisul, chimenul, nucsoara si potriviti de sare si piper.

Separat, bateti albusurile pana obtineti o spuma densa pe care turnati-o peste amestecul cu branzeturi. Adaugati fructele curatate de coaja si taiate in cubulete, potrivit de sare si piper si omogenizati bine prin rasturnare.

Ungeti o tava mai mare sau 6 castroane cu unt, tapetati cu pesmet si repartizati in mod egal compozitia. Puneti tava sau castronasele in cuptorul incins si coaceti la foc mic spre potrivit pana cand budinca se rumeneste uniform deasupra. Serviti preparatul cald.

Budinca de branzeturi cu fructe

Budinca de branzeturi cu fructe

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place budinca de branzeturi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.