Caş proaspăt la tigaie

Printeaza

O reteta de cas proaspat la tigaie din: cas, cascaval afumat, unt, ceapa verde, usturoi verde, sare, piper si boia dulce.

Ingrediente:Caş proaspăt la tigaie

  • 500 g cas proaspat
  • 100 g cascaval afumat
  • 2 linguri unt
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Ungeţi cu unt o tigaie şi aşezaţi apoi în ea caşul tăiat în feliuţe. Presăraţi ceapa şi usturo­iul tocate mărunt şi radeţi deasupra caşcavalul. Condimentaţi cu sare, piper şi boia, acoperiţi tigaia şi ţineţi-o la foc potrivit. Mâncarea e gata în momentul în care caşul a început să se topească, dar nu este topit de tot.

Caşcavalul trebuie să fie însă bine topit şi întins ca o peliculă deasupra ingredientelor, de aceea se rade pe răzătoarea mică.

Caş proaspăt la tigaie

Caş proaspăt la tigaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.