Mancare de cartofi cu chimen si cuşcuş

Printeaza

Mancare de cartofi cu chimen si cuşcuş

Ingrediente:Mancare de cartofi cu chimen si cuşcuş

  • 1 ceapă mare
  • 3 linguri ulei
  • 1 kg cartofi
  • 1 căţel de usturoi
  • boia
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă chimen
  • 1/4 kg cuşcuş

 

Mod de preparare:

Căleşti bine ceapa în ulei, adaugi cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cuburi mici, sare, boia (1 linguriţă). Pui apă să depăşească nivelul cartofilor, piper, usturoi pisat şi 1 linguriţă de chimen.

Când cartofii sunt aproape fierţi, adaugi 1/4 kg cuşcuş şi laşi să fiarbă încet până se înmoaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.