Supa crema combinata

Printeaza

Supa crema combinata din: mazare, spanac, ceapa, oase, salata verde, cartofi, lapte, unt, telina, patrunjel, morcovi, pastarnac, oua, orez si sare. Este o supă bogată în vitamine şi hrănitoare.

Ingrediente:

  • 500 g mazare
  • 100 g spanac
  • 100 g ceapa
  • 800 g oase
  • 100 g salata verde
  • 100 g cartofi
  • 200 ml lapte
  • 100 g unt
  • 40 g telina
  • 40 g patrunjel
  • 80 g morcovi
  • 50 g pastarnac
  • 2 oua
  • 40 g orez
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli oasele, le fierbi în 2 l de apă rece, timp de 2 ore, după care le strecori.

Zarzavatul curăţat şi trecut prin râzătoare îl înăbuşi în 75 g unt, după care îl adaugi în zeama de oase şi îl laşi să fiarbă până când este foarte bine pătruns.

Dai apoi zarzavatul prin sită şi îl pui din nou în oala de pe foc. Când începe să clocoteas­că, adaugi orezul, salata şi spanacul (opărite dinainte).

Dregi supa cu gălbenuşurile bătute în lapte şi restul de unt.

Serveşti supa cu pătrun­jel verde tocat mărunt şi presărat deasupra.

Supa crema combinata

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.