Ficat la grătar

Printeaza

Ficat la grătar

Ingrediente:Ficat la grătar

  • 1 kg ficat de vită sau de porc
  • 1 bucată mică de kaizer afumat
  • sare
  • piper
  • condimente

 

Mod de preparare:

Cureţi ficatul şi îl tai felii. Il crestezi cu cuţitul şi-n crestături pui bucăţele mici de kaizer afu­mat.

Condimentezi cu piper, pui bucăţile la fript pe gră­tarul încins şi le întorci pe o parte şi pe cealaltă până ce ficatul e bine fript, nu scorojit, căci îşi pierde gustul.

Presari puţine condimente a şi dacă mai este nevoie, puţină sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.