Sarmale din peste afumat din: varza, peste, orez, ceapa, suc de rosii, vin, patrunjel, marar, cimbru, dafin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 varză 200 g peşte afumat dezosat 1 kg peşte dezosat (crap, ştiucă, şalău) 1 ceaşcă de orez 2 cepe 1 ceaşcă de suc de roşii 1 pahar de vin 1 legătură de pătrunjel […]
Sarmalute cu peste in foi de salata verde
PrinteazaO reteta de sarmalute cu peste in foi de salata verde din: orez, peste, sare, piper, ou, salata verde, ulei, morcov, praz, telina si apa.
- 2 cani de orez fiert
- file de peste tocat fin
- sare
- piper
- 1 ou
- 2-3 capatani de salata verde
- ulei
- 1 morcov
- 1 fir de praz
- 2-3 tije de telina
- apa
Mod de preparare:
Alegi frunzele de salată mai mari, le speli bine în mai multe ape, apoi le opăreşti puţin în apă fierbinte îi le pui la scurs. între timp, amesteci orezul fiert cu fileul de peşte tocat, oul, sare şi piper, după gust.
Cu această compoziţie umpli foile de salată şi le rulezi uşor ca la sarmale, apoi le legi ca să nu se desfacă şi le pui la călit în ulei încins.
Le întorci pe toate părţile şi, când au prins altă culoare pui peste ele apă puţină, morcovul ras faşii lungi, la fel şi ţelina şi prazul şi le laşi să se pătrundă bine, apoi serveşti, dar nu înainte de a scoate legăturile de la sărmăluţe.
Sarmalute cu peste in foi de salata verde
Pofta buna!
Sarmale cu peste in foi de vita
Sarmale cu peste in foi de vita din: peste, ceapa, slanina afumata, orez, suc de rosii, faina, dafin, piper, marar, cimbru, foi de vita de vie. Ingrediente: 1 kg peşte 100 g ceapă 50 g de slănină afumată 100 g orez suc de roşii 25 g făină 1 foaie de dafin piper mărar cimbru foi […]
Bune sarmalutele