Salata de paste scurte

Printeaza

Se fierb 100 g paste scurte (de exemplu, scoici). Se taie în două 100 g păstăi de mazăre mange- tout. Se adaugă la paste cu 3 min. Inainte de a fi gata, împreună cu 100 g boabe de mazăre congelată. Se scurge amestecul, se trece prin jet de apă rece şi se lasă iar la scurs.

Se prepară o vinegretă din 4 linguri de oţet, 6 linguri de ulei de măsline extra­virgin, 2 linguri de apă, sare şi piper. Se toarnă peste pastele cu legume şi se amestecă. Ceapa verde se taie rondele. Se taie fâşii 150 g defriptura de porc si se adauga in salata, cu 60 g ruccola; se amesteca.

Salata de paste scurte

Salata de paste scurte

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.