Supa de pasare cu fidea
PrinteazaO reteta de supa de pasare cu fidea din: pasare, morcovi, telina, patrunjel, oua, faina, sare, cartof, pastarnac si varza.
- 1 pasare cam de 1 kg
- 2 morcovi
- 1 telina
- 1 radacina patrunjel
- 2 oua
- faina
- sare
- patrunjel verde
- 1 cartof
- 1 pastarnac
- 50 g varza
Mod de preparare:
Pui carnea la fiert in apa cu sare. Cand carnea este pe jumatate fiarta, adaugi zarzavaturile curatate si taiate marunt. Dupa ce zarzavaturile au fiert, strecori supa. Peste faina adaugi ouale, apa si sare. Framanti coca. O lasi 15 minute, intinzi foaia si tai taiteii.
Inlaturi faina de pe ei si ii pui la fiert in apa clocotita cu sare. Apoi ii lasi sa se raceasca si ii adaugi in supa. Presari patrunjel verde.
Supa de pasare cu fidea
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa de pasare cu fidea
Foarte buna supa de pasare