Cum să Marinezi Corect Carnea de Gâscă – Carnea de gâscă este mai densă și mai grasă decât alte tipuri de carne de pasăre, ceea ce necesită o marinare adecvată pentru a-i potența savoarea și a-i îmbunătăți textura. Importanța Carnea de gâscă, fiind mai grasă și cu o textură diferită față de alte tipuri de […]
Reteta zilei: Snitele de vitel
PrinteazaSnitele de vitel din: carne vitel, oua, faina, sare si ulei.
Ingrediente:
- 2 kg carne vitel
- 6 oua
- Faina
- Sare
- Ulei
Mod de preparare:
Se taie snitele de vitel, se spala carnea, apoi se bate bine cu un ciocan pentru snitele.
Se pun snitele batute intr-un castron, pe fiecare dintre el adaugandu-se cate un strop de ulei si un praf de sare.
Se lasa la macerat la rece pentru 8-12 ore. Cu cat se lasa mai mult la macerat, cu atat mai frageda devine carnea.
Din oua si faina se pregateste un aluat omogen in care se pun snitele inainte de prajire.
Se prajesc apoi snitelele de vitel in ulei cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Se scot din tigaie pe prosoape de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces.
Snitele de vitel
Pofta buna!
Ciorbă de Fasole Verde și Dovlecei
Ciorbă de Fasole Verde și Dovlecei – o masă ușoară și nutritivă. Plină de legume proaspete și arome delicioase, această ciorbă este perfectă pentru prânz sau cină. Ingrediente: Fasole verde (300g): Fasolea verde este bogată în fibre și vitamine, contribuind la sănătatea sistemului digestiv și la întărirea sistemului imunitar. Dovlecei (2 buc): Dovleceii adaugă o […]
Incoming search terms:
- snitel de vitel
- snitele de vitel
Nu arata stralucit, dar sunt foarte gustoase
Arata bine pentru nistele snitele simple 😉