Cartofi copti cu usturoi
PrinteazaO reteta de cartofi copti cu usturoi din: cartofi, cimbru verde, sare de mare, usturoi si ulei de masline.
- un kg cartofi
- 1-2 fire cimbru verde
- sare de mare
- o capatana usturoi
- ulei de masline
Mod de preparare:
Se spală cartofii. Se fierb în apă cu sare. Separat, se curăţă usturoiul. Jumătate din cantitatea de usturoi se pisează si se amestecă cu sare şi ulei. Se adaugă în apa în care fierb cartofii.
Restul de usturoi se taie rondele, care se freacă bine cu puţină sare şi cimbru verde. Se verifică dacă au fiert cartofii. Se scot din apă si se lasă să se răcorească.
Se curăţă, se taie bucăţi potrivite si se coc în cuptor până se rumenesc. Se adaugă, la final, usturoiul si cimbrul proaspăt.
Cartofi copti cu usturoi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cartofi copti cu usturoi