Specialitate gratinata

Printeaza

O reteta de specialitate gratinata din: ciuperci, cascaval, bacon, patrunjel, vin alb, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Specialitate gratinata

  • 800 g ciuperci medii
  • 150 g cascaval sau mozzarella
  • 250-300 g bacon
  • o legatura patrunjel
  • 50 ml vin alb dulce
  • sare
  • piper negru macinat
  • 3-4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile şi se spală. Se aşază în tavă, se stropesc cu ulei şi se potrivesc cu sare şi piper. Se bagă pentru început în cuptor să scadă uşor. Se scot şi, printre ciuperci, se presară cubuleţe de bacon şi caşcaval sau mozzarella. Se mai bagă maximum 10 minu­te în cuptor.

Spre final, se stropesc cu vinul dulce. Se scot uşor rumenite si se servesc ornate cu pătrunjel proaspăt.

Specialitate gratinata

Specialitate gratinata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.