Paste cu sos de urda

Printeaza

O reteta de paste cu sos de urda din: paste, ulei de masline, dovlecel, coaja de lamaie, zeama de lamaie, urda si parmezan.

Ingrediente:Paste cu sos de urda

  • 500 g paste pappardelle sau taitei
  • 1 1/2 linguri ulei de masline
  • 3 dovlecei razuiti
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie + zeama de la 1/2 lamaie
  • 250 g urda
  • parmezan razuit, pentru servit

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge de lichid. Intr-un vas, încinge uleiul şi prăjeşte 3 minute dovlecelul şi usturoiul

Adaugă coaja rasă şi zeama de la 1 lămâie şi urda, amestecă şi adaugă pastele. Amestecă bine şi apoi adaugă zeama de lămâie rămasă, sare şi piper, după gust. Serveşte cu parmezan răzuit, presărat deasupra.

Paste cu sos de urda

Paste cu sos de urda

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.