Şniţel de pui cu salata de cartofi şi bob
PrinteazaO reteta de snitel de pui cu salata de cartofi si bob din: piept de pui, cartofi, bob, patrunjel, ceapa verde, rosii cherry in sos tomat, faina, oua, pesmet, ulei de masline, mustar dijon si otet de vin alb.
- 2 bucati piepr de pui, taiat in doua pe grosime
- 500 g cartofi noi, taiati in doua
- 200 g bob
- 3 linguri patrunjel tocat
- 1 lingura ceapa verde tocata
- 350 g conserva de rosii cherry in sos tomat
- 100 g faina
- 2 oua, usor batute
- 100 g pesmet
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura mustar de Dijon
- 2 linguri otet de vin alb
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la semnul 5/190°C. Bate feliile de pui cu ciocanul de şniţele pentru a le aplatiza. Tapetează cu făină, apoi trece-le prin ou şi apoi prin pesmet. Intr-un vas larg, încinge 2 linguri ulei şi prăjeşte şniţelele 1 -2 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc.
Intre timp, fierbe cartofii 10 minute în apă cu sare. Adaugă fasolea în ultimele 3 minute. Scurge de lichid şi adaugâ verdeaţa, uleiul rămas, muştarul şi oţetul.
Incălzeşte bine sosul de roşii şi serveşte cu şniţel şi salata de cartofi.
Şniţel de pui cu salata de cartofi şi bob
Pofta buna!