Şniţel de pui cu salata de cartofi şi bob

Printeaza

O reteta de snitel de pui cu salata de cartofi si bob din: piept de pui, cartofi, bob, patrunjel, ceapa verde, rosii cherry in sos tomat, faina, oua, pesmet, ulei de masline, mustar dijon si otet de vin alb.

Ingrediente:Şniţel de pui cu salata de cartofi şi bob

  • 2 bucati piepr de pui, taiat in doua pe grosime
  • 500 g cartofi noi, taiati in doua
  • 200 g bob
  • 3 linguri patrunjel tocat
  • 1 lingura ceapa verde tocata
  • 350 g conserva de rosii cherry in sos tomat
  • 100 g faina
  • 2 oua, usor batute
  • 100 g pesmet
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 2 linguri otet de vin alb

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 5/190°C. Bate feliile de pui cu ciocanul de şniţele pentru a le aplatiza. Tapetează cu făină, apoi trece-le prin ou şi apoi prin pesmet. Intr-un vas larg, încinge 2 linguri ulei şi prăjeşte şniţelele 1 -2 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc.

Intre timp, fierbe cartofii 10 minute în apă cu sare. Adaugă fasolea în ultimele 3 minute. Scurge de lichid şi adaugâ verdeaţa, uleiul rămas, muştarul şi oţetul.

Incălzeşte bine sosul de roşii şi serveşte cu şniţel şi salata de cartofi.

Şniţel de pui cu salata de cartofi şi bob

Şniţel de pui cu salata de cartofi şi bob

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.