Bulz cu carne

Printeaza

O reteta de bulz cu carne din: malai, cabanosi, ceapa verde, ciuperci, pesmet, ou, unt, sare si piper.

Ingrediente:Bulz cu carne

  • 500 g malai
  • 3-4 cabanosi
  • 10-15 ciuperci
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 linguri cu pesmet
  • 1 ou
  • unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Faci o mămăligă nu prea vârtoasă, să poată fi modelată, între timp, căleşti într-o lingură cu unt ceapa şi usturoiul tocate împreună cu ciupercile tăiate şi ele mărunt, cârnatul şi un praf de sare.

Când a scăzut apa, laşi să se prăjească 2 minute, iei de pe foc, apoi adaugi pesmetul şi oul şi amesteci până obţii o compoziţie consistentă.Răstorni mămăliga, o laşi să se răcească un pic, s-o poţi ţine în mână, apoi faci cuiburi în care pui umplutură.

Modelezi apoi găluştile cu mâna înmuiată în apă rece ca să iasă uniforme. Le pui pe hârtie de copt şi le dai la cuptorul încins, cu puţin unt deasupra, zece minute. Le serveşti fierbinţi, cu smântână.

Bulz cu carne

Bulz cu carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.