Chec cu peşte

Printeaza

Chec cu pesteChec cu peşte

Ingrediente:

  • 1/2 kg peşte
  • 300 g smântână
  • 300 g maioneza
  • 50 g margarină
  • 50 g pesmet
  • 4 ouă
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Opăreşti peştele puţin, apoi îi scoţi oasele. Il pasezi şi adaugi smântână, ouăle, sarea şi piperul şi amesteci bine.

Ungi o tavă de chec cu margarină, o tapetezi cu pesmet, pui compoziţia de peşte şi o coci o oră, la foc potrivit.

Când e gata, laşi checul să se răcească, apoi îl scoţi din tavă, îl tai felii şi îl serveşti cu maioneză

Chec cu peşte

Chec cu peste

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.