Brânză de capră cu bacon
PrinteazaO reteta de branza de capra cu bacon din: branza de capra, bacon, samburi de pin, miere, ulei de masline, otet balsamic, cimrbu, sare si piper.
- 4 portii de branza de capra (a 50 g)
- 4 felii de bacon
- 2 linguri samburi de pin
- 2 linguri miere poliflora
- 6 linguri ulei de masline
- 3 linguri otet balsamic
- 1 lingurita cimbru tocat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fiecare porţie de brânză se înfăşoară într-o felie de bacon; se aşază într-un suport de aluminiu şi se frige pe grătar cca 4 min., până ce brânza se topeşte. 2 Sâmburii de pin se prăjesc într-o tigaie fără adaos de ulei; se amestecă mierea cu ulei de măsline şi oţet balsamic; se adaugă cimbru, sare şi piper, după gust.
Se curăţă salata verde, se spală şi se şterge. Se aşază brânza pe un pat de salată, se stropeşte cu dlressing şi se presară sâmburi de pin; se ornează după dorinţă.
Brânză de capră cu bacon
Pofta buna!
Interesanta combinatia asta de branza cu bacon, e buna pentru niste aperitive