Placinta aperitiv

Printeaza

O reteta de placinta aperitiv din: rosii cherry, ciuperci, oua, ceapa, faina, smantana, ulei, piper si sare.

Ingrediente:Placinta aperitiv

  • 500 g rosii cherry
  • 1 cutie de ciuperci
  • 5 oua
  • 1 ceapa
  • 5 linguri cu faina
  • 5 linguri cu smantana
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Caleste ceapa tocata fin. Adauga ciupercile scurse si lasa pe foc pana ce scade toata zeama. Potriveste gustul de sare si piper si lasa la racit. Amesteca ciupercile cu galbenusurile si smantana.

Adaugi faina, albusurile batute spuma cu un praf de sare. Compozitia astfel obtinuta, toarn-o intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. Din loc in loc, pune rosioarele intregi si coace la cuptor pana se rumeneste.

Placinta aperitiv

Placinta aperitiv

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.