Biftec cu sos aioli
PrinteazaO reteta de biftec cu sos aioli din: ulei de masline, usturoi, maioneza, zeama de lamaie, piper rosu si antricot de vita.
- 2 linguri ulei de masline
- 1 capatana usturoi, taiat felii
- 150 g maioneza
- 1/2 lamaie, zeama
- 2 lingurite piper rosu
- 2×300 g antricot de vita
Mod de preparare:
Intr-un vas, incinge uleiul si adauga usturoiul, 2 minute. Zdrobeste cu furculita si lasa sa se raceasca. Combina cu maioneza si zeama de lamaie. Pastreaza la rece. Zdrobeste piper si presara peste carne.
Frige carnea pe gratar 3 minute pe fiecare parte, pentru a obtine o friptura in sange. Lasa sa stea deoparte 10 minute pe un platou acoperit cu folie si apoi taie felii groase. Serveste cu sosul de maioneza.
Biftec cu sos ailoi
Pofta buna!