Biftec cu sos aioli

Printeaza

O reteta de biftec cu sos aioli din: ulei de masline, usturoi, maioneza, zeama de lamaie, piper rosu si antricot de vita.

Ingrediente:Biftec cu sos aioli

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 capatana usturoi, taiat felii
  • 150 g maioneza
  • 1/2 lamaie, zeama
  • 2 lingurite piper rosu
  • 2×300 g antricot de vita

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, incinge uleiul si adauga usturoiul, 2 minute. Zdrobeste cu furculita si lasa sa se raceasca. Combina cu maioneza si zeama de lamaie. Pastreaza la rece. Zdrobeste piper si presara peste carne.

Frige carnea pe gratar 3 minute pe fiecare parte, pentru a obtine o friptura in sange. Lasa sa stea deoparte 10 minute pe un platou acoperit cu folie si apoi taie felii groase. Serveste cu sosul de maioneza.

Biftec cu sos ailoi

Biftec cu sos aioli

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.