Usturoiată

Printeaza

O reteta de usturoiata din: dovlecei, ceapa, usturoi, ulei de masline, lamaie, frunze de menta, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Usturoiată

  • 2 kg dovlecei
  • 1-2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lamaie
  • frunze de menta
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aureşti ceapa în uleiul încins, apoi adaugi dovleceii tăiaţi cubuleţe şi îi amesteci până se înmoaie. După aceea, sfărâmi dovleceii cu ţurculiţa şi continui amestecarea până devine ca un piure, la care şdaugi după gust, restul ingredi­entelor. Decorezi cu frunze de mentă.

Usturoiată

Usturoiată

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.