Rulouri de aluat cu carnaţi

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu: faina, ulei de masline, ou, lapte dulce, drojdie uscata, ceapa, usturoi, carnati semi-afumati, cimbru, sare, piper.

Ingredient:Rulouri_de_aluat_cu_carnati

  • 250 g făină
  • 100 ml ulei de măsline
  • un ou
  • 200 ml lapte dulce
  • 4 g drojdie uscată
  • o ceapă
  • un căţel de usturoi
  • 4 cârnaţi semia- fumaţi
  • o linguriţă cu cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-un bol se pun drojdia uscată şi laptele dulce călduţ. Se amestecă, se adaugă sarea şi piperul după gust, albuşul, cimbrul tocat mărunt şi uleiul de măsline.

Se presară ceapa şi usturoiul tocate mărunt, se amestecă toate ingredientele, se toarnă peste făina cernută şi se frământă până rezultă un aluat omogen.

Se lasă să crească până îşi dublează volumul, se întinde o foaie şi se taie dreptunghiuri. Pe fiecare dreptunghi se pune câte o bucăţică de cârnat, se rulează şi se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se lasă să mai crească zece minute, se ung cu gălbenuş, se introduc în cuptor şi se coc la foc mediu până devin aurii.

Rulouri de aluat cu carnaţi

Rulouri_de_aluat_cu_carnati

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.