Salata de spanac, mere si rucola cu crutoane in unt si parmezan din: frunze de spanac, mere, rucola, ulei de masline, blue cheese, ulei de masline, suc de lamaie si sare.
Salata de spanac, mere si rucola cu crutoane in unt si blue cheese: Opăreşti frunzele de spanac, după care le arunci într-o tigaie mare cu uleiul de măsline deja încins.
Amesteci cu sare şi scoţi după zece secunde.
Separat, căleşti o lingură de ulei de măsline cu brânză frământată şi cu merele date pe râzătoare, fară coajă.
Le scoţi apoi şi le împreunezi într-uin bol cu spanacul şi cu sucul de lămâie.
Acoperi cu o farfur ie şi amesteci bine. Verşi apoi în boluri sau farfurii mai mici.
Adaugi crutoane cu parmezan şi eventual ceva verdeaţă.
Salata de ardei copt si spanac din: ardei, spanac, fenicul, cimbru, nuci, sare, piper, ulei. Ingrediente: 2 ardei graşi galbeni 4 ardei graşi roşii, tăiaţi bucăţi 2 bulbi de fenicul 4-5 crenguţe de cimbru 6 linguri ulei de măsline sare piper 225 g spanac 75 g nuci de pin Mod de preparare: Incinge cuptorul la […]
Salata de spanac cu vinete din: vinete, spanac, ardei, sare, piper. Ingrediente: 4 ardei graşi 8 vinete 150 g frunze de baby spanac pesto suc de lamaie sare piper Mod de preparare: Se încinge cuptorul, se pun 4 ardei graşi pe o foaie de copt, se coc până se crapă pieliţa, se scot într-un […]
Ceai de Coada-Calului cu Gălbenele din: coada calului, galbenele, apa, miere. Această infuzie nu doar că încântă simțurile cu aroma sa delicată, dar oferă și un boost de nutrienți esențiali pentru menținerea sănătății și vitalității pielii. Gălbenelele, cunoscute pentru proprietățile lor calmante și reparatoare, se alătură efectelor regenerative ale coada-calului, creând o băutură ideală pentru […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Bravo! Multumim pentru atatea retete