Fundiţe cu mazăre şi ciuperci
PrinteazaO reteta de fundite cu mazare si ciuperci din: paste, ciuperci, smantana, bacon, mazare, ulei si sare.
- 200 g paste tip fundite
- 300 g ciuperci
- 200 ml smantana pentru gatit
- 100 g bacon
- 3 linguri cu mazare
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă cu sare şi o picătură de ulei. Când sunt fierte, scurge- le şi clăteşte-le cu apă rece din abundenţă. Separat, taie baconulîn cubuleţe şi rumeneşte-lîn ulei până ce devine auriu.
Adaugă ciupercile curăţate sau tăiate în felii şi boabele de mazăre fierte. Lasă-le câteva minute să se înăbuşe. Pune pastele fierte şi scurse. Toarnă smântână pentru gătit şi amestecă uşor. Serveşte-le calde sau reci.
Fundiţe cu mazăre şi ciuperci
Pofta buna!