Supa de pastai galbene cu smantana
PrinteazaO reteta delicioasa de supa cu:fasole galbena, ceapa, rosii, cartof, morcov, radacina de patrunjel, faina, unt, sare, patrunjel verde, smantana.
- o mână de fasole galbenă
- 1 ceapă
- 2 roşii
- 1 cartof
- 2 morcovi
- 1 rădăci nă pătrunjel
- 1 lingură făină
- 2 linguri unt
- sare
- pătrunjel şi mărar verde
- 4 linguri smântână
Mod de preparare:
Cureţi fasolea, ceapa, cartoful, morcovii şi pătrunjelul. Tai fasolea bucăţi, cartoful cubuleţe, rădăcinoasele le tai cubuleţe mici şi le fierbi pe toate în apă cu puţină sare. Când se înmoaie, adaugi roşiile opărite şi curăţate de coajă (pieliţă) şi le tai mărunt.
Separat, amesteci făina cu untul şi câteva linguri de supă şi torni amestecul peste legumele din oală. După ce dă câteva clocote, potriveşti gustul de sare şi adaugi verdeaţa tocată fin. Dai supa deoparte şi adaugi smântână.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa de pastai galbene
Este o supa usor de facut si foarte gustoasa