Frigarui vegetariene
PrinteazaO reteta de frigarui vegetariene din: dovlecei, ciuperci, ardie gras, frunze de telina si patrunjel, ulei, mujdei, sare si piper.
- 2 dovlecei mai mari
- 8 ciuperci albe de cultura
- 1 ardei gras rosu
- 2 cepe
- frunze de telina si de patrunjel
- 100 ml ulei
- 200 ml mujdei facut din 2 capatani de usturoi si 100 ml smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi dovleceii în cubuleţe, ciupercile în sferturi sau jumătăţi, ardeiul în bucăţi mai mici. Puneţi toate ingredientele într-un castron şi stropiţi-le cu ulei, condimentaţi-le cu sare şi piper.
Lăsaţi-le la rece, la marinat, 15 minute, apoi înşiraţi-le pe beţe de frigărui ţinute în oţet până în momentul folosirii.
Printre ingrediente puneţi pe frigăruie frunze de pătrunjel şi de felină. Prăjiţi frigăruile la grătar pe toate părţile.
Aduceţi-le la masă pe un platou. Inainte de servire, stropiţi-le cu mujdeiul amestecat cu smântână.
Frigarui vegetariene
Pofta buna!