Ciorbă de cartofi cu praz

Printeaza

Ciorba de cartofi cu praz din: cartofi, praz, pastarnac, ceapa verde, morcovi, bors, ulei de masline, sare, piper si leustean.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Se curăță legumele, se spală și se pun să fiarbă în apă cu o linguriță de sare și ulei de măsline, la foc mic.

După ce au fiert, se scot și se dau deoparte. Se curăță cartofii, se spală bine, se taie cubulețe și se pun în zeama de legume. Se lasă să fiarbă.

Se strecoară borșul și se fierbe separat. Se adaugă și puțin leuștean pentru gust.

După ce au fiert cartofii, se pune borșul fierbinte și se mai dă ciorba în câteva clocote, apoi se opreşte din fiert.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ciorbă cu cartofi noi şi legume

Ciorbă cu cartofi noi şi legume din: carnati de casa, morcov, radacina de patrunjel, ceapa verde, gulie, bulion, cartofi noi, ardei gras, sare, piper, tarhon, otet de tarhon. Ingrediente: 300 g cârnaţi de casă 1 morcov 2 rădăcini de pătrunjel 2 fire de ceapă verde 1 gulie mică 200 ml bulion 600 g cartofi noi […]

 

Ciorba de cartofi cu scarita afumata

Ciorba de cartofi cu scarita afumata din: cartofi, scarita, ceapa, morcovi, telina, dafin, smantana, ou, otet. Ingrediente:  500 g scăriţă afumată un kg cartofi o ceapă 2 morcovi o felie dintr-o rădăcină de ţelină o legătură tarhon proaspăt o foaie dafin 200 g smântână un ou oţet pentru acrit   Mod de preparare: In 3 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.