Supa de rosii cu busuioc

Printeaza

O reteta de supa de rosii cu busuioc din: ceapa, morcovi, telina, ulei de masline, rosii, supa de legume si busuioc. Busuiocul are o aroma deosebita, care se potriveste cu rosiile, pastele, fasolea alba, sparanghelul si carnea de pui.

Ingrediente:

  • 1 ceapa tocata
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • 1 telina mijlocie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 conserva de rosii taiate
  • 200 ml supa de legume
  • 1 mana de busuioc proaspat, tocat

 

Mod de preparare:

Se soteaza in ulei de masline ceapa, morcovul si telina, timp de 3-4 minute. Apoi se adauga rosiie din conserva si supa de legume.

Se lasa la fiert timp de 20 de minute. Supa se mixeaza la robot, apoi se adauga busuiocul.

Supa de rosii cu busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.