Burger britanic

Printeaza

Se amestecă 500g carne tocată de vită sau de miel cu 2 linguri de muştar şi 1 ceapă mică, dată pe râzătoare. Se asezonează bine, se modelează 4 chiftele şi se lasă la rece 30 de minute. Se încălzeşte cuptorul la 200° C/gaz 6.

Se coc burgerii 15 minute, până când sunt pătrunşi după preferinţă, întorcându-i la jumătatea timpului de pe o parte Se servesc în 4 chifle cu 4 felii de cheddar şi 4 linguri de chutney de roşii.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.