Sufleu cu macaroane si pui

Printeaza

Sufleu cu macaroane si pui

Ingrediente:Sufleu cu macaroane si pui

  • 1 varză creaţă (circa. 800 g)
  • 300 g file din piept de pui
  • 50 g miez de nucă
  • 200 g smântână
  • 300 ml lapte
  • 250 ml supă
  • 100 g brânză rasă
  • sare, piper
  • curry
  • 1/2 legătură cimbru
  • 250 g macaroane

Preparare:

Pregătiţi varza creaţă şi tăiaţi-o fâşii fine. Spălaţi pieptul de pui, uscaţi-l pe un şervet de bucătărie şi tăiaţi-l fâşii. Tocaţi miezul de nucă.încingeţi cuptorul la 180°C. Amestecaţi smântână cu laptele, supa şi brânza.

Condimentaţi cu sare, piper şi curry. Spălaţi cimbrul, culegeţi-i frunzuliţele şi amestecaţi-l cu miezul de nucă. Amestecaţi varza, pastele nefierte şi fâşiile de carne de pui într-o formă de sufleu unsă în prealabil cu grăsime.

Turnaţi peste ele sosul de brânză în mod egal, coaceţi sufleul circa. 30 de minute şi nu uitaţi să rotiţi forma din când în când. La final, ornaţi-l cu crenguţele de cimbru.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Interesanta reteta asta de sufleu. Trebuie sa-mi fac curaj sa o fac si eu. Cuptorul imi cam da batai de cap.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.