Sufleu cu macaroane si pui
PrinteazaSufleu cu macaroane si pui
- 1 varză creaţă (circa. 800 g)
- 300 g file din piept de pui
- 50 g miez de nucă
- 200 g smântână
- 300 ml lapte
- 250 ml supă
- 100 g brânză rasă
- sare, piper
- curry
- 1/2 legătură cimbru
- 250 g macaroane
Preparare:
Pregătiţi varza creaţă şi tăiaţi-o fâşii fine. Spălaţi pieptul de pui, uscaţi-l pe un şervet de bucătărie şi tăiaţi-l fâşii. Tocaţi miezul de nucă.încingeţi cuptorul la 180°C. Amestecaţi smântână cu laptele, supa şi brânza.
Condimentaţi cu sare, piper şi curry. Spălaţi cimbrul, culegeţi-i frunzuliţele şi amestecaţi-l cu miezul de nucă. Amestecaţi varza, pastele nefierte şi fâşiile de carne de pui într-o formă de sufleu unsă în prealabil cu grăsime.
Turnaţi peste ele sosul de brânză în mod egal, coaceţi sufleul circa. 30 de minute şi nu uitaţi să rotiţi forma din când în când. La final, ornaţi-l cu crenguţele de cimbru.
Pofta buna!
Interesanta reteta asta de sufleu. Trebuie sa-mi fac curaj sa o fac si eu. Cuptorul imi cam da batai de cap.