Cotlete de porc la cuptor
PrinteazaO reteta de cotlete de porc la cuptor din: ulei de masline, usturoi, cimbru, otet balsamic, cotlete de porc si rosii.
- 30 ml ulei de masline
- 2 capatani de usturoi
- 10 g cimbru proaspat (5 g uscat)
- 80 ml otet balsamic
- 4-6 cotlete de porc, taiate
- 8 rosii injumatatite
Mod de preparare:
Amestecati uleiul de masline, usturoiul, cimbrul si jumatate din otetul balsamic. Turnati peste cotlete si lasati sa marineze timp de 10-15 minute.
Transferati totul intr-o oala si adaugati jumatatile de rosii.
Turnati otetul balsamic ramas si coaceti intr-un cuptor incalzit deja timp de 30 de minute sau pana cand cotletele s-au rumenit.
Serviti cotletele cu cartofi copti sau legume.
Cotlete de porc la cuptor
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cotlete la cuptor