Rulouri cu cremă de brânză si sos de roşii
PrinteazaO reteta de rulouri cu crema de branza si sos de rosii din: branza de vaci, busuioc, rozmarin, ardei, foi de tortilla, sare grunjoasa, rosii, otet balsamic, ardei iute, miere, piper, cimbru, ulei de masline si busuioc.
- 400 g branza de vaci
- busuioc verde
- rozmarin
- 2 ardei rosii
- foi de tortilla
- sare grunjoasa
- 10 rosii
- 2-3 linguri otet balsamic
- un ardei iute rosu
- 1-2 linguri miere
- piper negru macinat
- cimbru
- ulei de masline
- busuioc
Mod de preparare:
Se amestecă busuiocul tăiat mărunt şi rozmarinul cu*brânza şi ardeii tăiaţi cubuleţe.
Separat, se spală roşiile, se pasează şi se fierb împreună cu sare, piper, miere, cimbru, busuioc, ulei de măsline şi oţet balsamic.
Se dă sosul în clocot şi, spre final, după ce a scăzut, se adaugă un ardei roşu iute, tăiat mărunt.
Intre timp, se ung foile de tortilla cu ulei de măsline, se umplu cu compoziţia de brânză, se rulează şi se servesc cu sosul uşor picant.
Se ornează cu busuioc verde.
Rulouri cu cremă de brânză si sos de roşii
Pofta buna!