Supă cu verdeţuri şi cartofi

Printeaza

O reteta de supa cu verdeturi si cartofi din: verdeturi, cartofi, ciuperci, unt, faina, supa de carne, smantana, chimen, sare, piper, condimente si leustean.

Ingrediente:

  • 100 g verdeţuri proaspete
  • 200 g cartofi
  • 50 g ciuperci
  • 60 g unt şi făină pentru rântaş
  • 1,5 legatura supă de carne
  • 4 linguri smântână
  • 1 chimen
  • sare, piper
  • 1 lingura condimente de supă
  • leuştean proaspăt

 

Mod de preparare:

Se fierb uşor verdeţurile tocate, în supa de carne. Se asezonează cu sare, chimen şi piper. Se adaugă cartofii feliaţi şi curăţaţi şi ciupercile. Se mai fierbe încă 10 minute, la foc mic.

Se îngroaşă cu rântaşul făcut din unt şi făină şi se mai fierbe 5 minute. Se adaugă smântâna, se asezonează cu condimentele, se mai încălzeşte uşor şi se repartizează în farfurii. Se decorează cu frunze de leuştean proaspăt.

Supă cu verdeţuri şi cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.