Salată de legume cu măsline si brânză

Printeaza

O reteta de salata de legume cu masline si branza din: sparanghel, dovlecei, fenicul, ardei, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline, cimbru, masline, branza feta si otet balsamic.

Ingrediente:

  • 350 g sparanghel, taiat rondele groase
  • 2 dovlecei, taiati bucati groase
  • 1 bulb de fenicul, taiat bucati
  • 1 ardei rosu, taiat bucati
  • 1 ardei galben, taiat bucati
  • 2 cepe rosii, taiate sferturi
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita cimbru proaspat
  • 100 g masline fara samburi
  • 150 g branza feta
  • 2 lingurite otet balsamic

 

Mod de preparare:

Pe fiecare frigăruie, înfige, alter­nativ, rondele de sparanghel, bu­căţi de dovlecel, fenicul, ardei şi segmente de ceapă. Intr-un castron, amestecă usturo­iul zdrobit cu uleiul şi cimbrul to­cat şi unge cu acest amestec frigăruile.

Pune frigăruile pe grăta­rul puţin încins şi tine aproxima­tiv 5 minute, până când se în­moaie legumele. Scoate legume­le de pe frigărui, pune-le într-un castron încăpător, adaugă măsli­nele fără sâmburi şi brânza, tăiată cuburi, apoi stropeşte cu oţet şi serveşte imediat.

Salată de legume cu măsline si brânză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.