Frigărui de Legume la Air Fryer – o opțiune excelentă pentru o masă sănătoasă și delicioasă. Această rețetă este perfectă pentru cei care doresc să se bucure de beneficiile legumelor proaspete, gătite într-un mod eficient și gustos. Frigăruile sunt ușor de preparat și pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecăruia, oferind o diversitate de […]
Frigarui picante de pui
PrinteazaFrigarui picante de puidin: piept de pui, sare grunjoasa, piper, usturoi, boia iute, unt, boia dulce, zahar tos, pasta de paprika, sos de soia, otet balsamic, ardei, dovlecei, lamaie si patrunjel.
Ingrediente:
- 600 g piept de pui
- sare grunjoasa
- piper macinat
- 3-4 catei de usturoi
- boia iute
- 50 g unt
- boia dulce
- o lingura zahar tos
- o lingura pasta de paprika
- 2 lingurite sos de soia
- 2-3 lingurite otet balsamic
- 3 ardei
- 2 dovlecei
- o lamaie
- patrunjel
Mod de preparare Frigarui picante de pui:
Se taie puiul cubuleţe şi se condimentează cu sare, piper, boia, paprika, usturoi pisat, sos de soia, otet balsamic şi unt topit
. Se amestecă bine şi se lasă aproximativ o oră la rece.
Se curăţă dovleceii, se spală şi se taie rondele. Ardeii se spală şi se feliază. Se pun apoi la călit puţin în ulei încins.
Se înfig bucăţelele de carne pe beţele de frigărui şi se aşază pe grătarul încins şi uns cu ceapă roşie.
Frigăruile rumenite şi aromate se servesc cu legumele şi se ornează cu felii de lămâie şi pătrunjel tocat fin.
Pofta buna!
Frigărui de Pui Marinate – Rețeta Perfectă pentru Grătar
Frigărui de Pui Marinate – Rețeta Perfectă pentru Grătar din: piept de pui, ulei, suc de lamaie, usturoi, paprika, chili, sare, piper, legume, bete. Această rețetă simplă transformă bucățile de pui într-un festin aromat și suculent, perfect pentru petreceri în aer liber sau cine în familie. Marinada, plină de arome, nu doar că înmoaie carnea, […]
Bune rau frigaruile astea!