Mingiuţe cu brânză

Printeaza

O reteta de mingiute cu branza din: faina, praf de copt, sare, branza, lapte, unt si ou.

Ingrediente:

  • 450 g faina
  • 1/2 ceascuta praf de copt
  • sare
  • 280 g branza (min 45%grasime)
  • 220 ml lapte
  • 50 g unt
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu praful de copt şi sare. Se dă prin râzătoare brânza şi se amestecă 4/5 din ea cu laptele şi untul topit. Se adaugă această compoziţie peste făină. Se împarte aluatul în porţii de aceeaşi dimensiune şi se formează mingiuţe.

Se pun în tava de copt, acoperi­tă cu hârtie specială. Se ung mingiuţele cu oul bătut, se presară deasupra restul de brânză şi se pune tava în cuptorul preîncălzit. Se coace 15-20 de minute, la 170° C.

Mingiuţe cu brânză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.