Tartine cu branza si bacon
PrinteazaO reteta de tartine cu branza si bacon din: branza de vaci, branza telemea, bacon, lapte, paine prajita si piper macinat.
- 100 g branza de vaci
- 60 g branza telemea
- 60 g bacon
- 4 linguri de lapte
- 10 felii de paine prajita
- 1 lingurita de piper macinat
Mod de preparare:
Se pune brânza de vaci într-un castron, se adaugă şi telemeaua tăiată în bucăţi mici, apoi baconul (din care se păstrează două felii pentru decor) şi se amestecă bine. Dacă amestectul este prea gros, se subţiază cu puţin lapte.
Se întinde compoziţia pe fiecare felie de pâine prăjită şi se presară piper. Se rulează feliuţele de bacon şi se decorează fiecare tartină. După gust, se poate pune şi puţină boia dulce.
In loc de telemea, se poate folosi caşcaval mai moale. Se poate servi cu roşii cherry.
Tartine cu branza si bacon
Pofta buna!