Mingiuţe din fistic

Printeaza

Mingiuţe din fistic din: fistic, busuioc, unt, branza, sare si rucola.

Ingrediente:

  • 200 g fistic fara coaja
  • 1 crenguta de busuioc
  • 100 g unt
  • 300 g perle de branza
  • un varf de sare
  • rucola

 

Mod de preparare:

Se toacă foarte mărunt fisticul. Se spală busuiocul, se scurge de apă şi se toacă mărunt.

Se taie untul topit în cubuleţe şi se pune într-un cas­tron. Se adaugă perlele de brânză, jumătate din fistic, busuiocul, apoi se condimentează cu sare şii piper.

Se amestecă foarte bine şi se pune la frigider să se răcească.

Se formează mingiuţe mici, se dau prin reestul de fistic tocat şi se pun din nou la rece.

Se pot servi cu pâine prăjită şi se decorează cu frunze de rucola.

 

Mingiuţe din fistic

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.