Rulade de dovlecei gratinati

Printeaza

O reteta de rulade de dovlecei gratinati din: dovlecei, sunca, emmentaler, parmezan, sare, piper, chili si unt.

Ingrediente:

  • 4 dovlecei mici
  • 300 g sunca
  • 200 g emmentaler feliat
  • 50 g parmezan ras
  • sare
  • piper rosu macinat
  • 1 praf chili
  • unt pentru uns forma

 

Mod de preparare:

Se unge cu unt o formă de caşcaval, sufleu. Se spală dovleceii sub jet de apă rece şi se taie capetele; apoi se taie fasii de dovlecei subtiri, pe lung, cu ajutorul instrumentului de decojit. Se taie in doua feliile de sunca si de cascaval.

Se incinge cuptorul la 180C. Pe un platou se asaza cate o felie de dovlecel si se acopera cu cate o felie de cascaval si una de sunca. Se ruleaza si se asaza in forma de sufleu, strans lipite. Se presara sare, piper, chili si parmezan ras. Se da la cuptor si se coace in jur de 17 minute.

Rulade de dovlecei gratinate

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesanta reteta asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.