Rulade de dovlecei gratinati
PrinteazaO reteta de rulade de dovlecei gratinati din: dovlecei, sunca, emmentaler, parmezan, sare, piper, chili si unt.
- 4 dovlecei mici
- 300 g sunca
- 200 g emmentaler feliat
- 50 g parmezan ras
- sare
- piper rosu macinat
- 1 praf chili
- unt pentru uns forma
Mod de preparare:
Se unge cu unt o formă de caşcaval, sufleu. Se spală dovleceii sub jet de apă rece şi se taie capetele; apoi se taie fasii de dovlecei subtiri, pe lung, cu ajutorul instrumentului de decojit. Se taie in doua feliile de sunca si de cascaval.
Se incinge cuptorul la 180C. Pe un platou se asaza cate o felie de dovlecel si se acopera cu cate o felie de cascaval si una de sunca. Se ruleaza si se asaza in forma de sufleu, strans lipite. Se presara sare, piper, chili si parmezan ras. Se da la cuptor si se coace in jur de 17 minute.
Rulade de dovlecei gratinate
Pofta buna!
Interesanta reteta asta!