Umplutură de branză

Printeaza

Umplutură de branză

Ingrediente:Umplutură de branză

  • 400 g brînză de vacă
  • 100 g unt
  • 3 gălbenuşuri
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1/2 lingurita de zahăr
  • 2 lin­guriţe de făină

 

Mod de preparare:

Cu două ceasuri înainte de a pregăti umplutura, punem brînză de vacă la presă, adică o învelim într-un şervet şi aşezăm deasupra o greutate.

Cînd brînză este complet uscată, o dăm prin sită şi adăugăm gălbenuşurile frecate cu o bu­cată de unt, amestecînd bine cu o lopăţică.

Pe urmă punem zahărul, sarea şi făina şi amestecăm totul bine.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.