Bulete de dovlecei cu cascaval

Printeaza

Bulete de dovlecei cu cascaval din: dovlecei, sare, piper, cascaval, ou, fulgi de ovaz, amidon, usturoi, ceapa verde, boia, malai si ulei.

Ingrediente:

  • 650 g dovlecei
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
  • 4 linguri fulgi de ovaz macinat
  • 3 linguri amidon
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ceapa verde tocata
  • boia
  • malai
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Se spala dovleceii, se sterg si se dau pe razatoare. Se sareaza si se lasa sa stea 45 de minute, pana cand isi lasa zeama.

Se asaza apoi intr-o sita cu tifon si se storc bine.

Se asaza intr-un castron si se adauga cascaval; se inglobeaza usturoiul pisat, ceapa verde, mirodeniile si fulgii de ovaz amestecati cu amidon.

Se bate oul si se inglobeaza. Se modeleaza bilute cu mainile umede si se tavalesc prin malai.

Se prajesc buletele in uleiul bine incins circa 5 minute de jur-imprejur.

Se scot si se lasa sa se scruga excesul de grasime, pe prosoape de hartie.

Se servesc cu cartofi.

 

Bulete de dovlecei cu cascaval

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.