Roşii umplute cu orez

Printeaza

O reteta de rosii umplute cu orez din: rosii, orez, ceapa, branza feta, menta, patrunjel, oua, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 8 rosii mari
  • 300 g orez
  • 4 cepe
  • 100 g branza feta
  • 2 linguri cu menta
  • 2 linguri cu patrunjel
  • 2 oua
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie câte un căpăcel fiecărei roşii şi scoate cu atenţie pulpa. Pune roşiile la scurs pe un grătar şi păstrează zeama care se scurge. Amestecă orezul, ceapa tăiată, brânza feta mărunţită, frunzele de mentă şi pătrunjel tocate, ouăle bătute, sucul de la roşii, sare şi piper după gust.

Umple roşiile cu acest mix, pune-le căpăcel şi aşază-le într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei. Dă la cuptorul încins pentru 10-15 minute.

Roşii umplute cu orez

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bune rosiile cu orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.