Roşii umplute cu orez
PrinteazaO reteta de rosii umplute cu orez din: rosii, orez, ceapa, branza feta, menta, patrunjel, oua, ulei, sare si piper.
- 8 rosii mari
- 300 g orez
- 4 cepe
- 100 g branza feta
- 2 linguri cu menta
- 2 linguri cu patrunjel
- 2 oua
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie câte un căpăcel fiecărei roşii şi scoate cu atenţie pulpa. Pune roşiile la scurs pe un grătar şi păstrează zeama care se scurge. Amestecă orezul, ceapa tăiată, brânza feta mărunţită, frunzele de mentă şi pătrunjel tocate, ouăle bătute, sucul de la roşii, sare şi piper după gust.
Umple roşiile cu acest mix, pune-le căpăcel şi aşază-le într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei. Dă la cuptorul încins pentru 10-15 minute.
Roşii umplute cu orez
Pofta buna!
Foarte bune rosiile cu orez