Piure de pastarnac cu aroma de usturoi din: pastarnac, usturoi, unt, hrean, sare, piper, nucsoara, ceapa verde. Pastarnacul este o sursă bună de vitamine și minerale. Este bogat în vitamina C, vitamina K, potasiu și fibre alimentare. De asemenea, conține cantități semnificative de calciu, fier, magneziu și vitamina B6. Consumul de pastarnac poate contribui la întărirea […]
Budincă cu prosciutto
PrinteazaBudinca cu prosciutto din: penne, smantana, cascaval de oaie, oua, prosciutto, busuioc, sare, unt si praz.
Ingrediente:
- 500 g penne
- 50 ml smantana de gatit
- 100 g cascaval de oaie
- 2 oua
- 100 g prosciutto sau muschi de porc afumar si feliat
- 1 lingura cu busuioc verde tocat + cateva frunze pentru decor
- sare
- unt
- praz
Mod de preparare:
Pune pastele la fiert în apă cu sare. Când sunt gata, scurge-le şi răstoarnă-le într-o formă ceramică unsă cu unt.
Taie şunca în felii şi pune-le ici şi colo printre penne. Bate ouăle cu smântână şi amestecă-le cu caşcavalul ras.
Toarnă peste penne şi dă-le la cuptorul încins în prealabil, la foc potrivit, 20 de minute, cu busuioc tocat şi rondele de praz.
Budincă cu prosciutto
Pofta buna!
Piure de pastarnac cu aroma de usturoi
Supă Minestrone – Rețetă Italiană Clasică pentru Gătit Acasă
Supă Minestrone: Rețetă Italiană Clasică pentru Gătit Acasă din: ceapa, morcovi, telina, usturoi, fasole alba, rosii, dovlecei, spanac, supa de legume, paste, ulei de masline, cimbru, oregano, sare, piper, parmezan. Ingrediente (pentru 4 porții): 1 ceapă mare, tocată 2 morcovi, tăiați cuburi 2 tulpini de țelină, tocate 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 cartof, tăiat […]