Melcisori cu carne tocata

Printeaza

O reteta de melcisori cu carne tocata din: melcisori, carne tocata, ceapa, morcov, telina, oregano, rosii in bulion, sare, piper si ulei.

Ingrediente:

  • 300 g melcisori
  • 300 g carne tocata amestec vita si porc
  • 1-2 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 lingurita cu oregano sau cimbru uscat
  • 300 g rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Dă pe răzătoarea mică morcovul, ceapa şi ţelina. Căleşte ceapa în 1 -2 linguri cu ulei. Când s-a înmuiat, adaugă carnea tocată. Lasă pe foc mic, amestecând din când în când. Când carnea s-a făcut puţin, adaugă morcovul şi ţelina. între timp, fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet.

Când s-a înmuiat şi morcovul, adaugă peste compoziţia de carne pulpa de roşii, amestecă şi potriveşte de sare, piper şi oregano. Mai lasă pe foc cam 30 de minute. Amestecă pastele cu carnea cu grijă să nu se sfărâme şi… sunt gata de servit!

Melcisori cu carne tocata

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • melcisori cu carne tocata
  • melcisori cu carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.