Bulete cu carpaccio
PrinteazaO reteta delicioasa de bulete cu: cascaval, branza de vaci, branza telemea, ardei iute, carapaccio, faina, oua, praf de copt, morcov, sare, piper, patrunjel.
- 400 g caşcaval
- 200 g brânză de vaci
- 300 g brânză telemea
- un ardei iute mic
- 300 g carpaccio
- 200 g făină
- două ouă
- un pliculeţ praf de copt
- un morcov
- sare
- piper
- patrunjel
- ulei de floarea-soarelui
- sos de roşii picant
Mod de preparare:
Carpaccio se toacă marunt si se pune într-un castrorunt. Morcovul se curăţă de coajă, se spală, se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se căleşte în puţin ulei încins, se scurge şi se pune lângă carpaccio.
Brânza telemea şi caşcavalul se dau pe râzătoare şi se pun într-un bol împreună cu carpaccio, morcovul, ouăle, brânza de vaci, sare şi piper după gust.
Se adaugă praful de copt, ardeiul iute tocat mărunt,pătrunjelul tocat se mixează sau se amestecă şi se adaugă făina treptat până rezultă un aluat potrivit de tare.
Se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru 30 de minute. Se formează bulete, se prăjesc în ulei încins, se scot cu o spumieră şi se pun într-un castron tapetat cu şerveţele.
Bulete cu carpaccio
Pofta buna!