Roşii umplute cu kaizer afumat
PrinteazaO reteta delicioasa de rosii cu: branza de vaci, cascaval, oua, praz, kaizer, cimbru verde, sare, piper, castraveti, usturoi.
- 16 roşii prunişoare
- 200 g brânză de vaci
- 100 g caşcaval
- două ouă
- o jumătate de fir de praz
- 300 g kaizer
- o lingură cu cimbru verde
- sare
- piper
- castraveţi verzi
- usturoi
Mod de preparare:
Kaizerul se taie julien, apoi cubuleţe, se prăjeşte într-o tigaie fără ulei împreună cu prazul tocat mărunt, se scoate cu o spumieră şi se pune într-un castron.
Când s-au răcit, se adaugă brânza de vaci şi caşcavalul dat pe răzătoarea cu ochiuri mari, sau tocat mărunt. Se presară sare şi piper după gust, se adaugă cimbrul şi ouăle.
Se amestecă totul bine cu o furculiţă până s-au încorporat toate ingredientele, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru 30 de minute.
Roşiile se spală, se crestează cu un cuţit pe de-a lungul, fără să se despartă jumătăţile. Se umplu cu pasta de brânză şi kaizer, se aşază într-o tavă şi se introduc în cuptorul încins.Se coc la foc potrivit până s-a închegat umplutura şi a început să se caramelizeze.
Roşii umplute cu kaizer
Pofta buna!