Roşii umplute cu kaizer afumat

Printeaza

O reteta delicioasa de rosii cu: branza de vaci, cascaval, oua, praz, kaizer, cimbru verde, sare, piper, castraveti, usturoi.

Ingrediente:Roşii umplute cu kaizer afumat

  • 16 roşii prunişoare
  • 200 g brânză de vaci
  • 100 g caşcaval
  • două ouă
  • o jumătate de fir de praz
  • 300 g kaizer
  • o lingură cu cimbru verde
  • sare
  • piper
  • castraveţi verzi
  • usturoi

Mod de preparare:

Kaizerul se taie julien, apoi cubuleţe, se prăjeşte într-o tigaie fără ulei împreună cu prazul tocat mărunt, se scoate cu o spumieră şi se pune într-un cas­tron.

Când s-au răcit, se adaugă brânza de vaci şi caşcavalul dat pe răzătoarea cu ochiuri mari, sau tocat mărunt. Se presară sare şi piper după gust, se adaugă cim­brul şi ouăle.

Se amestecă totul bine cu o furculiţă până s-au încorporat toate ingredientele, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru 30 de minute.

Roşiile se spală, se crestează cu un cuţit pe de-a lungul, fără să se despartă jumătăţile. Se um­plu cu pasta de brânză şi kaizer, se aşază într-o tavă şi se introduc în cuptorul încins.Se coc la foc potrivit până s-a închegat umplutura şi a început să se caramelizeze.

Roşii umplute cu kaizer

Roşii umplute cu kaizer afumat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.