Vită în sos roşu

Printeaza

Vita in sos rosu din: muschi de vita, morcovi, ceapa, pasta de rosii, pasta de ardei capia, sare, piper, cimbru, salvie, ulei de floarea soarelui si lamaie.

Ingrediente:

  • 1 kg muşchi de vită
  • 5 bucata morcovi
  • 400 g ceapă albă mică
  • 300 g pastă de roşii
  • 1 lingura pastă de ardei capia
  • sare
  • piper
  • cimbru şi salvie măcinată
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 bucata lămâie

 

Mod de preparare:

Vită în sos roşu: pune uleiul într-o tigaie şi se călesc cubuleţele de carne. După ce s-a călit carnea, se adaugă ceapa curăţătă şi tocată în prealabil.

Morcovii se curăţă, se spală, se taie rondele şi se călesc şi ei, la foc potrivit, şi se condimentează cu sare, piper, cimbru şi salvie.

mai lasă câteva minute pe aragaz, se adaugă pasta de roşii şi de ardei, se amestecă bine şi se bagă apoi în cuptorul încins în prealabil, până se rumeneşte.

Mâncarea se serveşte cu zeama de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Bulgur cu Migdale și Legume la Cuptor

Bulgur cu Migdale și Legume la Cuptor – Rețetă Nutritivă și Aromată din: bulgur, apa, dovlecel, ceapa, migdale, usturoi, ulei, sare, piper, cimbru, rozmarin. Această rețetă combină textura crocantă a migdalelor prăjite cu dulceața legumelor coapte și consistența unică a bulgurului. Este o alegere excelentă pentru vegetarieni sau pentru cei care doresc să adauge mai […]

Pilaf de Hrișcă cu Legume de Sezon

Pilaf de Hrișcă cu Legume de Sezon: O Rețetă Nutritivă din: hrisca, supa, ceapa, morcovi, dovlecel, ciuperci, usturoi, ulei, sare, piper, patrunjel. Pilaful de hrișcă este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru orice masă. Această rețetă combină bogăția nutrițională a hrișcii cu prospețimea legumelor de sezon, creând un fel de mâncare plin de culoare și […]

 

Ceai de Coada-Șoricelului și Mușețel

Ceai de Coada-Șoricelului și Mușețel – Alinare Naturală și Calm pentru Seara din: coada soricelului, musetel, apa. Ceaiul este o infuzie blândă și calmantă, ideală pentru relaxare și alinarea diverselor discomforturi stomacale. Ambele plante sunt cunoscute pentru proprietățile lor medicinale, inclusiv efectele antiinflamatoare și sedative. Această rețetă simplă și naturală este perfectă pentru a încheia […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.