Supă de fasole verde cu dovlecei

Printeaza

O reteta de supa de fasole verde cu dovlecei din: dovlecel, fasole verde, ceapa, ardei grasi, morcovi, rosii, orez, ulei de masline, sare si verdeata.

Ingrediente:

  • 1 dovlecel mijlociu
  • 250 g fasole verde
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi diferiti colorati
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 2 linguri orez
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1 legatura verdeata

 

Mod de preparare:

Se taie cubulete morcovii, ardeii si ceapa. Intr-o oala cu 1 1/2 litri apa clocotita, se pun la fiert morcovii, fasolea ardeii si ceapa. Se opăresc roşiile, se deco- jesc şi se curăţă de seminţele decojeşte dovlecelul şi se taie cuburi.

După ce morcovii au fiert 5 minute, se adaugă dovle­celul, orezul şi roşiile. Se fierb împreună la foc mic încă 5 min. 2 Se condimentează după gust şi se toarnă uleiul. După câteva clocote, se stinge focul şi se presară verdeaţă tocată fin.

Supă de fasole verde cu dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.