Pulpă de porc cu sos de roşii şi ciuperci
PrinteazaO reteta de pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci din: pulpa de porc, lamai, rosii, ciuperci, ulei de floarea soarelui, sare si piper.
- 600 g pulpa de porc
- 2 lamai
- 400 g rosii cherry
- 340 g ciuperci taiate
- 50 ml ulei floarea soarelui
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pulpa de porc se taie fâşii şi se condimentează cu sare şi piper. Carnea se prăjeşte în ulei până se rumeneşte.
Se prepară un suc din 2 lămâi şi cantitate egală de apă. Acest suc se adaugă peste carnea prăjită. Se lasă la fiert 3 minute şi se adaugă roşiile cherry din conservă.
Se lasă la fiert 3 minute. Se adaugă la sos ciupercile sotate. Se serveşte cu piure de cartofi.
Pulpă de porc cu sos de roşii şi ciuperci
Pofta buna!