Lipii cu ciuperci si carne de vita
PrinteazaO reteta de lipii cu ciuperci si carne de vita din: lipii, ciuperci, carne tocata de vita, ulei de masline, urda, oua, parmezan, patrunjel, sare si piper.
- 4 lipii
- 400 g ciuperci (champignon, hribi sau galbiori)
- 300 g carne tocata de vita
- 50 ml ulei de masline
- 400 g urda
- 2 oua
- 50 g parmezan
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le de apa si taiati-le in feliute. Caliti carnea in uleiul de amsline 10 minute, apoi adaugati ciupercile. Caliti-le impreuna cu carnea tocata pana cand se evapora toata zeama lasata de ciuperci.
Amestecati intr-un castron urda cu ouale si patrunjelul tocat marunt. Potriviti de sare si piper, apoi ungeti cu amestecul obtinut cele 4 lipii. Impartiti amestecul de carne si ciuperci in 4 si intindeti-l uniform pe cele 4 lipii.
Puneti lipiile astfel pregatite la cuptor, la foc mare, pentru 10 minute, apoi serviti-le calde.
Lipii cu ciuperci si carne de vita
Pofta buna!