Rețeta de Kombucha din: ceai negru, zahar, apa filtrata, kombucha, scoby, fructe, ghimbir, ierburi. Kombucha este o băutură milenară cu origini în Asia de Nord-Est, cu mențiuni care datează de peste 2.000 de ani. Această băutură fermentată este cunoscută pentru beneficiile sale potențiale pentru sănătate, datorită conținutului său bogat în probiotice și antioxidanți. Se crede […]
Supă cremă de mazăre cu smantana
PrinteazaSupa crema de mazare cu smantana din: mazare, faina, unt, apa, concentrat, smantana si patrunjel.
Ingrediente:
- 400 g mazare proaspata
- 100 g mazare congelata
- 20 g faina
- 20 g unt
- 1,25 l apa
- 1 cub legume
- 4 linguri smantana
- cateva fire de patrunjel
Mod de preparare:
Supă cremă de mazăre cu smantana: curăţă mazărea. Se pregăteşte un rântaş uşor, din unt, făină şi 250 ml de apă rece. amestecă bine.
adaugă 1 litru de apă fierbinte, cubul de legume şi se amestecă încontinuu, aproximativ 10 minute.
După ce a dat în clocot,se adaugă mazărea şi se mai fierbe 10 minute, până când se înmoaie.
amestecă o parte din mazăre cu supa, iar cealaltă parte se păstrează întreagă. Se pune smântână în supă şi se presară pătrunjelul tocat.
Pofta buna!
Verze de bruxelles in sos de unt
Verze de bruxelles in sos de unt din: verze de bruxelles, unt. Varza de Bruxelles este o sursă bogată de nutrienți esențiali, cum ar fi vitamina C, vitamina K, vitamina A, acid folic, fier, potasiu și fibre dietetice. De asemenea, conține antioxidanți precum sulforafan, care pot oferi beneficii pentru sănătate. Această legumă conține antioxidanți precum […]
Ce urat arata supa crema de mazare