Inghetata Mojito

Printeaza

O reteta de inghetata mojito din: zahar tos, menta, coaja si zeama de lamaie si rom.

Ingrediente:

  • 75 g zahar tos
  • 2 linguri menta, tocata si frunze intregi
  • 4-5 lamai – coaja de la 2 si zeama de la otate
  • 2 linguri rom

 

Mod de preparare:

Fierbe siropul din zahar cu 100 ml apa. Adauga 150 ml apa rece, menta, romul, coaja de lamaie si zeama.

Distribuie in forme impreuna cu frunzdele intregi si da la congelator.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.